Busy week

Snart är veckan till ända. I början av veckan låg fokus på ett stort eventjobb åt en mediakoncern. Riktigt kul gig med ett stort och oförskämt bra band med både stråk, blås och kör. En massa arr skrevs under veckorna innan och själva giget var i onsdags. Allt funkade fint, förutom att det var fruktansvärt varmt i lokalen. Det var dessutom smoking-gig, så det var svårt att hålla räkningen på hur många liter man svettades. Tyvärr inträffade också en olycka precis i början – en del av scenografin föll på keyboardistens rigg. Tack och lov klarade han sig, och även grejerna gick att spela på under hela showen, men samtliga keyboards behöver skickas på service. Stadell och Sahlin var solister, och ett dansgäng från 4 Elements var också med. Kul gig!!

Efter det har det repats inför en konferens senare i juni samt lite annat smått och gott. Det blir några veckor till med speljobb, men sen är hela juli ledig! Ser fram emot det.

I övrigt har jag lämnat tillbaks mitt mobila bredband – själv modemet uppvisade lite glapp-fenomen, så jag tänker nog pröva nån annan leverantör. I morgon ska jag spela på gudstjänster kl 11 och kl 16.


Kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.