Bra svensk musik görs fortfarande

Det är med stor glädje som jag konstaterar att det fortfarande spelas in och ges ut riktig musik i det här landet. Vid sidan om låtar som med noll finess talar om hur mycket man älskar Europa eller ställer frågan om man bor kvar i samma lägenhet kan man till exempel välja att lyssna på Anders Widmark och Sara Isaksson senaste album. Det är helt enkelt strålande – bra låtar, berörande texter och finurligt spelat. Köp två ex och ge bort en i present. Det är en order.

Påkörd
Igår kväll stannade jag vid ett rödljus i Aspudden. Det gjorde inte killen i bilen bakom. Det slutade naturligtvis med att han drämde in i mig med skaplig hastighet. Mazdan, eller Maxeb som den kallas bland mina vänner, fick en härlig fraktur som kräva lång tid hos verkstaden. Jag är dessutom en smula orolig för min nacke och rygg. Kan ordna sig dock.

6 tankar kring ”Bra svensk musik görs fortfarande

  1. ja… eller om jag skulle heta Herman…. Å de finns ju faktiskt en sån där du bor tror ja! Här i stan iallafall…

  2. Och vissa som råkar heta Lidholm i efternamn skulle aldrig kunna döpa sitt namn till ett förnamn som slutar på ”s”. Lite väl kan jag tycka… Det blir ju diskriminerande till slut… :)

  3. Hej Seb!

    Jag kommer från Sundsvall och heter Joseph! Jag brukar läsa din blogg och tack för skivtipset med Widmark&Isaksson – den är grym!

    Hade bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.