Bra svensk musik görs fortfarande

Det är med stor glädje som jag konstaterar att det fortfarande spelas in och ges ut riktig musik i det här landet. Vid sidan om låtar som med noll finess talar om hur mycket man älskar Europa eller ställer frågan om man bor kvar i samma lägenhet kan man till exempel välja att lyssna på Anders Widmark och Sara Isaksson senaste album. Det är helt enkelt strålande – bra låtar, berörande texter och finurligt spelat. Köp två ex och ge bort en i present. Det är en order.

Påkörd
Igår kväll stannade jag vid ett rödljus i Aspudden. Det gjorde inte killen i bilen bakom. Det slutade naturligtvis med att han drämde in i mig med skaplig hastighet. Mazdan, eller Maxeb som den kallas bland mina vänner, fick en härlig fraktur som kräva lång tid hos verkstaden. Jag är dessutom en smula orolig för min nacke och rygg. Kan ordna sig dock.


Kommentarer

6 responses to “Bra svensk musik görs fortfarande”

 1. Här är ett Widmark-Isaksson-fan som håller med. Tips: Eftersom releasekonserten blev utsåld så snabbt (rena turen att undertecknad och Sofia fick återbudsbiljetter) sätter Kulturhuset in en extrakonsert 24 april: http://www.kulturhuset.stockholm.se/default.asp?id=3191&domain=http%3A%2F%2Fwww%2Ekulturhuset%2Estockholm%2Ese%2F&url=default%2Easp%3Fid%3D21445

 2. Ah, det låter ju helt strålande. Jag SKA gå!

 3. gröning Avatar
  gröning

  ja… eller om jag skulle heta Herman…. Å de finns ju faktiskt en sån där du bor tror ja! Här i stan iallafall…

 4. Och vissa som råkar heta Lidholm i efternamn skulle aldrig kunna döpa sitt namn till ett förnamn som slutar på “s”. Lite väl kan jag tycka… Det blir ju diskriminerande till slut… :)

 5. Joseph Avatar

  Hej Seb!

  Jag kommer från Sundsvall och heter Joseph! Jag brukar läsa din blogg och tack för skivtipset med Widmark&Isaksson – den är grym!

  Hade bra!

 6. Va kul att du läser. Tyvärr har jag varit dålig med bloggandet den sista tiden, men jag lovar bot och bättring. Hör av dig med egna skivtips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.