avatarJag såg filmen Avatar häromdagen. Om jag ska vara ärlig så var jag lite skeptiskt, men det visade sig vara en klart sevärd film. Storyn är verkligen inte ny – lite “människan-har-förstört-jorden-genom-miljöförstöring-och-de-ska-inte-få-göra-samma-sak-igen”, lite kärlek och lite rädsla för det okända och vips så har vi en storfilm.

Det tekniska är (såklart) fantastiskt – man ska se den bara därför. Vissa säger tydligen att det är ännu bättre i 3D. Vad som definitivt är klart är att den ska ses på bio!


Kommentarer

3 responses to “Avatar”

  1. Ytterligare en film som jag definitivt inte får med mig Anna på, och eftersom jag fick pisk av dig för District 9 tänkte jag att den här skulle kunna vara lämplig som försoning… och så har du redan sett den :)

  2. Aj då, det var inte bra. Hmm. Jag har ju iofs inte sett den i 3D. Och Bea har inte sett den heller. Kanske en date nästa helg? :)

  3. Mattias Avatar

    Tyvärr, 3D funkar inte för mig eftersom jag i praktiken är enögd. Har varit på 3D-bio med lillan (som älskade det). För mig blev det omväxlande en bio i grönt och ibland i rött beroende på vilket öga jag valde att fokusera med. Inte så spännande med andra ord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.